Hopp til innhold

Oslo Skifestival 19-20 januar

Helgen 19-20 januar var det stor mønstring i Holmenkollen for yngre utøvere. Østfold var godt representert.

Under en oversikt over klubber, som viste seg frem med løpere fra vår krets eksempelvis lørdagen på friteknikk. De fleste av de eldste gikk også jaktstart dagen etter. For de som var mellom 8-14 år var det stafett søndagen. I den stafetten fikk Spydeberg en sterk 3 plass i mix stafett 11-12 år. Samtidig stilte eksempelvis Trøsken med 5 stafettlag. Våre løpere hadde mange sterke prestasjoner denne helgen. Resultatene i alle klassene finner du på langrenn.com.

På lørdag stilte våre klubber med:
Moss: 16 løpere
Trøsken: 16 løpere
Tistedalen: 9 løpere
Fredrikstad: 6 løpere
Spydeberg: 7 løpere
Varteig: 1 løper
Mysen: 1 løper

Nå gleder vi oss til å komme i gang med kretsrenn og KM.

NIF-EPI01, 01
NTB scanpix