Hopp til innhold

Hovedlandsrenn på Nybygda Skistadion 21-23. februar.

Det blir 15 utøvere fra Østfold Skikrets, som skal delta under HL Hovedlandsrenn på Gålå 1- 3. mars 2019.

INFO FRA HOVEDLEDER (21.02.2019)

Deltakere fra Østfold

Husk at hver enkelt utøver må melde seg på de ulike rennene via min idrett. Husk at hver enkelt utøver må melde seg på de ulike rennene via min idrett. Stafettlagene melder kretsen på.

Overnatting er som tidligere informert på Livoll. Det er 12 utøver og deres familier som skal bo der, totalt 33 personer. Det finnes 11 rom med fire sengeplasser og et rom med to sengeplasser, så hver enkelt familie kan få eget rom! Det finnes puter til alle senger men kun to dyner per rom, så egen sovepose/dyne for de som er fler enn to, kan rekommanderes.  Fakturering vil gå til kretsen som videre fakturerer klubbene.  

For de som ønsker er Livoll tilgjengelig fra onsdag kl 17, gi meg beskjed dersom noen drar opp på onsdag så skal jeg gi beskjed til styrer der.

Svend Westgaard vil smøre skiene til de som er påmeldt til smørehjelp. 
Liste over de som skal ha smørehjelp.
Skia kan settes inn i bua etter hvert som løperne er ferdig med trening i løypene. Løperne er selv ansvarlig for at ski kommer dit. Viktig at skia er godt mettet og ikke helt hvite under. Max 2 par per utøver.
Tel til Svend Westgaard 41523691

Fakturering vil også her gå via kretsen og videre til klubbene.

Følg med på HL sine sider www.hlgala.no samt Østfold skikrets websider  www.skiforbundet.no/ostfold/langrenn/  og på FB gruppe «Østfold skikrets Hovedlandsrenn Gålå 2019»

Ta kontakt dersom dere lurer på noe!

Hovedleder for Østfold er:
Rebecka Dalbye
Tel 45247873

NIF-EPI02, 02