Hopp til innhold

Gjensidigestiftelsen gjør drømmer til virkelighet!

Spydeberg IL fikk søndag 8. desember en sjekk på kr 868.066.- av Gjensidigestiftelsen.

Pengene skal brukes til fullfinansiering av en løypemaskin som skal ha base ved kunstsnøanlegget. På bildet ser vi en glad giver i midten, Sigmund Lereim, flankert av glade mottagere med leder i SIL Yngve Brænd til venstre og leder i langrennsgruppa Hans Petter Sjøen.
Det betyr at Spydeberg IL nå får et komplett langrennsanlegg med lysløype med kunstsnø og en topp moderne preppemaskin.

Det er en drøm som nå kan oppfylles. Sammen med innsamlede midler har man nok penger til å kjøpe en ny maskin med nødvendig utstyr for å lage topp skiløyper i kunstsnøanlegget. Dersom det blir tilstrekkelig med snø vil maskinen også bli brukt i andre løyper. Idrettslaget vil stå som eier av maskinen mens løypelaget vil sørge for bemanning og drift. Inntil en ny maskin er klar vil man forsette å bruke en demomaskin til preparering av lysløypa.

nif-epi04, 04