Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Aktuelt

Kombinertsamling i Trysil

Norges Skiforbund kombinert inviterer til miljøsamling på snø for gutter og jenter i Trysil 2.-4. november.

Klart for ny lisenssesong

Skisesongen nærmer seg, husk at alle skiløpere over 13 år må betale skilisens for å kunne delta på skirenn. Og vel så viktig, den fungerer også som forsikring.

Utstyrsordningen 2018

Det er nå mulig for idrettslag og særforbund å søke om spillemidler til utstyr. Kulturdepartementet og Norges idrettsforbund har satt av til sammen 35,8 millioner kroner som skal tildeles klubber og særforbund.

Treningslederkurs langrenn

Østfold Skikrets i samarbeid med Slitu/Mysen arrangerer treningslederkurs langrenn helgen 3. og 4. november på Slitu.

Høstmøte Østfold Skikrets 2018

Høstmøte til Østfold Skikrets ble arrangert onsdag 10. oktober kl. 1830 i klubbhuset til Skiptvet IL. Totalt 35 engasjerte tillitsvalgte deltok på møte.

Trener 1 kurs alpint

Østfold Skikrets alpint arrangerer trener 1 kurs i alpint høsten 2018 - vinteren 2019. Trener 1 Alpint er et praktisk rettet kurs på 45 timer som vil gjøre kursdeltakerne i stand til å gjennomføre god og allsidig trening for barn og unge med vekt på alder opptil 12 år.

Samling Budor 7.-9. desember

Østfold Skikrets inviterer utøvere født 2006 og eldre til snøsamling på Budor 7-9. desember 2018. Ytterligere informasjon og påmelding kommer senere.

Høstmøte 2018

2080926 Alt er duket for Skiforbundets Høstmøte. For første gang i år arrangeres Fagmøte Hopp, FIS dommerseminar og NSDL høstmøte på samme sted samme helg. Arrangementsutvalget har også møte lørdag ettermiddag. Program og agenda er klart. Påmelding innen 1. oktober.

Trenerseminaret 2018

Det årlige trenerseminaret for Norges Skiforbund er i år lagt til 20-21. oktober på Scandic Helsfyr Hotell. Hold av helgen til faglig påfyll og inspirasjon.

Overnatting NMjr/NCjr 2019

Norges Skiforbund viderefører fordelingsopplegget vedrørende innkvartering for skikretsene inneværende sesong for junior. Gjelder NC og NM-junior. Meld inn klubbens behov innen 28. september.

se flere nyheter
nif-epi04, 04
Lars O. Berge