Hopp til innhold

Innmelding/strykninger FIS-liste langrenn 2023-2024

Da er det tid for innmelding/strykninger av løpere til FIS-lista langrenn for kommende skisesong. Sjekk lista for din klubb! Frist er 15. september.

Utøvere som skal starte i FIS-renn (norgescup, NM og internasjonale renn) er pålagt å ha FIS-lisens fra junioralder.

Utøvere som skal registrere seg med FIS-lisens, må fylle ut Athletes Declaration skjema og sende til sin respektive skikrets, innen 15. september (skannes til oslo@skiforbundet.no)

De som tidligere er meldt inn i FIS-systemet og dermed har undertegnet Athletes Declaration, trenger ikke gjøre dette på nytt.
NB: Nye løpere som ikke har undertegnet Athletes` Declaration, må gjøre det og sende skjemaet til skikretsen før innmelding. Ingen løpere blir påmeldt FIS-listen uten å ha undertegnet erklæringen. Løpere under 18 år, må ha foreldres/foresattes underskrift. Husk å  skrive på  ”engelsk måte”( ikke æ,ø,å). NM senior stafett/teamsprint er ikke FIS-renn.

Påmeldingsfrist:

Ta utgangspunkt i dagens FIS-liste og gi klubbvis tilbakemelding på mail:  oslo@skiforbundet.no innen  15. september 2023 om:

  • Hvilke løpere som fortsatt skal stå på lista
  • Løpere som eventuelt skal strykes fra lista.
  • Nye løpere (PS! Husk å sende inn AD-skjema)
  • Endringer på utøvere, navn, klubb etc.

Prisen for innmelding på FIS-lista vil for kommende sesong være kr. 550,- pr. løper. NSF dekker for løpere på sentrale landslag. Skikretsen sender samlet oversikt til Norges Skiforbund og forskutterer avgiften overfor NSF. Skikretsen viderefakturerer klubbene høsten 2023 etter innmelding/utmelding.

Klubben har ansvar for å melde inn til skikretsen hvilke løpere som skal innmeldes, hvem som skal strykes og hvem som skal bli stående på lista. Løperne må derfor sørge for innmelding og utmelding via klubben sin. Dersom vi ikke hører noe, går vi ut i fra at det ikke skal gjøres noen endringer for klubben, og dere vil bli fakturert for sesongen 2023-24.

Mer info om FIS-poeng og FIS-koder finner du her.

NB! Alle FIS-løpere må også huske å betale skilisens (skiforsikring). Årslisens for hver sesong varer fra 1. oktober til 30. september, og gjelder fra betalingsdato. 

NIF-EPI03, 03