Hopp til innhold

Bli med å lag skisprell i Oslo?

Norges Skiforbund med kretser og klubber inviterer til skisprell-arrangement i hele Ski-Norge med kick-off uke 7.–15. januar.

Mål: Økt aktivitet og rekruttering i alle skigrener, motiverende og sosial aktivitet. 

Målgruppe: Hovedfokus på barn opp til 13 år. Spesielt fokus er å nå ut til nye grupper. Klubbmedlemmer er også velkomne. Foreldre, søsken, besteforeldre, trenere, ledere og øvrige lokale ildsjeler er kjærkomne bidragsytere, som tilskuere og heia-gjeng! 

Tid: Fortrinnsvis 7.15. januar, kan også avholdes andre tider denne sesongen. 

Innhold: Hovedfokus på skileik, ikke konkurranse. Arrangørklubb får tilgang til idébank. 

Støtte til arrangørklubb: Lån av utstyrshengere fra NSF hopp og NSF telemark. Utstyrspakke; skikretsen har 5 pakker som kan lånes ut til klubb(1 alpine grener-og 4 langrenn/kombinert /hopp pakker). Skiklubbutvikler i krets bistår gjerne. 

Arena: Bruk av både eksisterende og alternative arenaer der folk bor (f.eks. parker, skolegård). 

Hvordan rekruttere medlemmer: for eks. ved inngang til Skisprellområdet kan henge opp  QR-kode hvor deltakere registrerer seg for å få mer infoom Skisprell og klubbens aktiviteter og innmelding. 

For klubber Oslo: 

  • Skikretsen skal orienteres om planlagte Skisprellarrangement, da dette skal legges i Skisprellkalenderen.Det er ikke nødvendig å søke om å arrangere. 
  • Dersom klubben har behov og ønsker å låne en av skileikpakkene så må de søke Skikretsen innenmandag 19. desember. 
  • For klubber som også tilbyr langrennstøtter Langrennskomiteen i Oslo med inntil kr 10.000 til gjennomføring av arrangementet. Arrangementet må da tilby langrenn som en av aktivitetene. Dette må det søkes om; knad må inneholde et overordnet budsjett som viser klubbens ekstrautgifter, og en enkel plan som synliggjøre at tiltaket er et rekrutteringsarrangement. Søknad sendes Skiklubbutvikler Tove Andersen. 

Spørsmål? Kontakt Skiklubbutvikler :  
Tove Andersen, tove.andersen@skiforbundet.no 
Mob. 92030632 

LES ALT OM SKISPRELL REKRUTTERINGSSIDENE PÅ SKIFORBUNDET.NO

NIF-EPI01, 01