Hopp til innhold

Tre fornøyde vinnere av Skilekpakke

Topp tre i aktivitetskonkurransen i Distansekort på ski i Oslo Skikrets ble Koll IL, Årvoll IL og Kjelsås IL.

Denne uken hadde Skikretsen den glede av å tildele premien til de tre beste klubbene i Aktivitetskonkurransen som pågikk i vinter.

Koll tok en klar seier blandt klubbene i Oslo da hele 40 % av alle barna i klubben opp til og med 12 år deltok. 96 barn gikk til sammen 52 125 km. Skiforbundets Visepresident Eva Tine Riis-Johannessen og Tove Andersen fra administrasjonen i Oslo Skikrets delte ut premien til Koll på bildet under.

 

Årvoll ble nr 2 av klubbene og hadde 30 barn som deltok, noe som utgjorde 26 % av barna i klubben. Bildet under viser Skikretsleder Gudbrand Bakke som delte ut premien til Årvoll. Bildet under viser Kjelsås IL sin leder Truls Nygård som mottok premien av Skikretsansatt Tove Andersen på vegne av klubben. 

 

Kjelsås ble nr 3 og hadde hele 100 barn med. Bildet under viser Kjelsås IL sin leder Truls Nygård som mottok premien av Skikretsansatt Tove Andersen på vegne av klubben. 

Skipakkene omfattet størrelsene stor , medium og liten. Alle fikk slalompriter, buer, børster(små porter), start og mål, bjelle og terning. Og så var det litt ekstra til vinneren.  Vi håper Skilekpakkene kommer godt med i vinter. 

NIF-EPI02, 02
Hoppanlegget i Tomter. Foto: Tomter Hoppteam