Hopp til innhold

Hedring under Oslo Skikrets Høstmøte

Tirsdag 19. oktober var Oslo Skikrets samlet til Høstmøte i SNØ på Lørenskog. Det ble delt ut heder for innsatsen til 19 utøvere og 4 administrative representanter.

Hovedbildet viser Eva Tine Riis- Johannessen og Mette Sannes som mottok Hedersbevisning, den høyeste Heder Oslo Skikrets gir ut.

Eva Tine har sittet 4 år i Oslo skikrets Alpinkomite, vært TD siden 2008, Vært medlem i NSF alpinkomite fra 2008-2012 og sitter idag som Styremedlem i Skiforbundet fra 2012, Visepresident siden 2014. I tillegg har Eva Tine sittet i NSF Beredskapsgruppe siste årene. 

Mette  har vært arrangementsansvarlig i Kollenhopp i 3 år, Og sittet i Kombinert komiteen i Oslo SKikrets i 17 år, hvorav leder siste 13 år. Hun sitter i dag som styre medlem i Oslo Skikrets, samt sittet i Beredskapsgruppen i skikretsen i forhold til Covid 19.

 

Bildet over: Fillip Wahlqvist-Heming, Tollef Haugen-Heming, Theodor Brækken-IRS og Simen Sellæg-Ready. De tre første tok jr NM gull alpint og Simen tok NM gull både sr og jr.

Bildet over: Kaspar Kindem-Ready, jr VM bronse alpint

Bildet over: Edward Sandvik-Kjelsås, jr VM gull stafett langrenn

Bildet over; Diplom admin innsats Roar Karlsen(til venstre): sittet 8 år i Oslo Skikrets alpinkomite- leder 4 av disse, Sittet i alpinkomiteen i NSF siden 2018, Aktiv som TD i Oslo snart 10 år, samt mange ulike verv. Diplom admin innsats klubben Lyn Ski langrenn mottatt ved Rune Nordengen(til høgre): Har hatt Paratilbud til Bevegelseshemmede og synshemmede siden 2015. Har trosset flere utfordringer på veien. Har siste år også tilbud til  utviklingshemmede. Kretsen har kunnet benytte seg av gruppens trenere til regionale arrangement.

Det var hyggelig å endelig møtes. Desverre kunne ikke alle utøverne møte personlig da de var på samling eller forberedte seg til skirenn. De 4 som skulle motta admin heder var til stede. I år var det noen hedringer som var ekstra hyggelige.  Hedringen av Lyn Ski for sitt tilbud for parautøvere i langrenn, samt at både mor og datter Riis-Johannessen ble tildelt hver sin Hedersbesvisning for henholdsvis administrativ og idrettslig innsats. Under viser oversikten over hedringen av idrettslig innsats i sesongen som var. 

Bildet under er datter Kristina(alpin VM gull lag) og mor Eva Tine Riis- Johannessen(admin  heder)

Kristina Riis-Johannessen

VM Gull alpin lagkonkurranse

Fabian Wilkens Solheim

VM Gull alpin lagkonkurranse

Simen Hegstad Krûger

VM Sølv og Bronse Langrenn

Hans Christer Holund

VM Gull og Bronse i langrenn

Heidi Weng

VM Gull stafett og Sølv individuelt langrenn

Jarl Magnus Riiber

VM Gull og Sølv lag og individuelt kombinert, NM gull kombinert

Trym Nygaard Løken

VM Gull individuell, Sølv  individuell og lag og Bronse team parallell telemark

Jacob Alveberg

VMsr  Bronse team parallell, VMjr  3 sølv individuell og lag telemark

Ferdinand Dahl

X-games Sølv slopestyle -freeski

Kaspar Kindem

Jr VM Bronse individuell alpint

Edvard Sandvik

Jr VM Gull stafett langrenn

Håvard Moseby

U23 VM Gull stafett

Iver Tildheim Andersen

U23 VM Bronse

Simen Sellæg

NM sr Gull alpnt, NM jr Gull alpint

Oskar Alexander Steen-Olsen

NM sr Gull alpint

Tollef Haugen

NM jr Gull alpint

Theodor Brækken

NM jr Gull alpint

Filip Wahlqvist

NM jr Gull alpint

Pernille Dyrstad Lydersen

NM jr Gull alpint

NIF-EPI02, 02
Daniel Nordby