Hopp til innhold

Hilsen fra Team OBOS

Beitostølen var destinasjonen for de 21 løperne fra Team OBOS som hadde samling sist uke.

Solen smilte hver dag på  kretslagsløperne fra Kjelsås, Høybråten og Stovner, Bygdøy, Heming, Bækkelaget da de var samlet for  en 6 dagers treingscamp. 14 menn og 7 kvinner deltok på samlingen. Teamet  hadde med seg 4 trenere; Eivind, Tormod, Tinus og Kari. Kari er ny av året og bidrog i tillegg til trening med et kveldsmøte hvor tema dreide seg om toppidrett og hennes tanker rundt trening og satsing. Det ble en god sekvens med mange drøftinger.

 

Tinus sin status rapport lyder slik:

Vi kjørte samling med mengdefokus og mye teknikkarbeid.  Av nøkkeløkter kjørte vi 6-7x6min hufs med staver opp Slettefjell, 6-9x6min Skate i jevn motbakke opp mot Valdresflya og langtur som noen løp langs vannet inn til Memurubu men resten tok båten, derfra løp vi sammen over Besseggen. 

Vi spiller på at vi er en stor flokk og har sessions hvor vi deler erfaringer og bidrar til hverandre på økt. Det legges gode muligheter for tilpasninger slik at alle får en god samling for sitt eget nivå og kan ta steg videre. Vi er en gjeng som alle er samlet rundt at vi vil bli bedre, og det merkes. Vi legger lista høyt for hvordan vi skal jobbe og strebe etter å bli bedre, og denne samlingen lå vi godt opp på dette, en veldig profesjonell og samlende samling.

Neste samling på planen er nærsamling i Oslo, deretter drar gjengen til Vestfold.

NIF-EPI01, 01