Hopp til innhold

Terminliste for Langrenn, Alpin og Hopp/Kombinert 2021

Det blir lagt ut renn for Langrenn forløpende så snart de er klare. Alpin og Hopp/Kombinert i Oslo er ferdigstilt for en stund siden Det gjøres justeringer knyttet til de ulike rennene for å sikre smittevern og minst mulig reisevirksomhet

LANGRENN: Terminliste - Føringer for sesongen BuyPasscup er avlyst og det kan bli endringer i terminlisten - Frist for registrering i Sportsadmin var 06.12.20 Føringer for langrenn er:

Alle renn gjennomføres som kretsrenn -  det vil si at kun utøvere som kommer fra klubb i gjeldende krets kan gå rennet, avvik er eks kretscuper på tvers av krets – da er det kun den klasse det gjelder, som er unntatt regelen, dette bør fremkomme i invitasjonen.  Andre avvik skal være klarert med Oslo Skikrets.

    • Dette skal komme klart frem i invitasjonen. En klubb kan også arrangere kun for  klubb xx, yy, ww og tt (hos oss gjelder det eksempelvis Naborunden). Dette er for de yngste klassene.

 Hvert renn skal kun ha en oppføring i Terminlisten (Sportsadmin) – hvis det er flere dager – så kan det deles, eller at rennet avholdes i flere anlegg. Det skal komme frem i teksten (Beskrivelse av rennet) hvem som kan starte, frist for påmelding, at påmelding kan stenge før fristen er ute, hvem som har prioritet og at det kan bli endringer. Det skal også fremkomme at det vil bli begrensning i forhold til antall «foreldre/hjelpere». Følgende tekst bør også inn Gjeldende regler/anbefalinger/smittevernhensyn er gjeldende til enhver tid, selv om dette ikke kommer til uttrykk i invitasjonen.

 Anbefalt påmeldingsfrist er 14 dager – minimum 10 dg – Etter anmelding anbefales ikke (dette er vanskelig å håndtere mtp smittevernoppfølging) Kan være kortere der det ikke ventes antall tilstede under 150 pers.

 Prøve å unngå skjønn, det skaper misnøye. Dvs hyttebeboere, de som er «hjemme på besøk» etc – skal ikke gå renn i annen krets, enn der klubben de er utøver i hører til.

Resultater skal publiseres. Det kan gjøres digitalt.(oppslag på tavle ikke så lurt ang trengsel og avstandsregel.

Protestfrist er normalt 15 minutter §361.3, men kan settes til det tidsrom som passer arrangøren. §218

En arrangør kan etablere en mail "rennkontor@xx" for å ta imot alle slike henvendelser. §361.2

Rennkontoret formidler alle henvendelser til juryen, som er virksom inntil alle saker er avsluttet.

 

ALPIN: TERMINLISTE - Her kan det bli endringer  - følg med i Terminlisten på nett. TD blir lagt inn når oppsettet foreligger.  Alle klubbene må lage en "smittervernsplan" og denne skal lastes opp i Sportsadmin og dermed gjøres kjent for alle påmeldte.

 HOPP/KOMBINERT - Frist for å legge inn renn som skal i terminliste er 15 november. Alle klubbene må lage en "smittervernsplan" og denne skal lastes opp i Sportsadmin og dermed gjøres kjent for alle påmeldte. for arrangementer som ikke står i Terminlisten, må man også ha en plan vedr smittevern

Telenorkarusellen: 6,13,20,27 januar Midtstuen + 2 renn i februar i Linderudkollen /Trollbakkene

28-28 november NC Hopp

8-10 jan Jentenes og Guttenes Holmenkollrenn ( hopp/kombinert)

23 jan Youth Raw Air Hopp , Midtstulia

12-14 februar, Hopp ,Holmenkollen

25 – 28 feb, HL Hopp/kombinert, Linderudkollen ( ikke avklart)

5-7 mars, NC Kombinert Holmenkollen

12-14 mars Mini Raw Air, Hopp, Midtstulia

NIF-EPI03, 03