Hopp til innhold

Morten Eriksen fra Bækkelaget hedret på NSF Telemark sitt høstmøte

Morten Eriksen fikk "heder og ære" og ble kåret til Årets Ildsjel, for sin innsats for Telemarksporten på høstmøtet i helgen. Eriksen sitter også som representant for Telemark i Oslo Skikrets styre.

Rolf Bryn synes det var litt synd å ikke kunne overlevere denne fysisk til Morten men kom med gode ord når den ble overrakt (Elektroniske) :-)Bakgrunnen for tildelingen:

Synlighet er viktig både for sporten telemark og for utøverne våre. Morten har i en årrekke lagt ned en betydelig innsats gjennom å stille på renn og samlinger både i Norge og utlandet for å ta gode bilder av våre utøvere i aksjon. Alle som har forsøkt vet hvor krevende det er å ta gode bilder av skiløpere i aksjon i varierende forhold. Morten klarer alltid å få det til, og legger også stor innsats i å ta bilde av alle utøverne.  Etter en lang dag i bakken blir bildene raskt gjort tilgjengelig for alle. Vi gratulerer Morten som årets ildsjel!

 

Oslo Skikrets gratulerer

NIF-EPI02, 02
fnugg