Hopp til innhold

Vanskelige snøforhold i Oslo, men foreløpig ikke mange avlysninger

Flere Alpinrenn er utsatt og en del langrenn har endret på sted og form.

Det legges ned en enorm innsats for at vi skal slippe å avlyse renn og Alpin har valgt å utsette en del renn i de som bakkene for å se om forholdene kan bedre seg de neste ukene. Følg med på Terminlista.

Når det gjelder Langrenn så vil Kollmila flyttes til SNØ. Dette blir et spennende nytt konsept. Koll og SMØ lover gode forhold og en spennede konkurranse. OBOS Østmarkrunden har 50 års jublieum i år og Rustad planelgger en "miniØstmark-runde" hvis ikke det skjer noe på snøfronten. 

Ellers ber vi dere følge ekstra godt med på Terminliste og å melde dere på innen påmeldingsfristen.

Klubbene i Oslo Skikrets har allerede arrangert mange store renn på veldig lite snø. Det er imponerende hvordan Klubbene og kommunen klarer å få til så bra forhold på "snøen som falt i fjor".

NIF-EPI01, 01
Pedro Lemos