Hopp til innhold

KM alpint i alle grener er gjennomført

Kretsmestere er kåret og Oslo Cup og Oslo Runde er gjennomført. Kune et par renn igne før sesongen er over. Vi ønsker alle lykke til i gjenstående renn.

Onsdag 6 mars ble det arrangert kretsmesterskap i Slalåm for U14 i Ingierkollen. Været var utfordrende men Irs gjorde en god jobb i bakken. Oslo skikrets gratulerer alle med fin kjøring og passeringer.

Resultater finner dere på; http://www.irsalpin.no/resultater/ 

Oslo skikrets takker Ready alpin for to flotte dager med vel gjennomført kretsmesterskap i GS og SG. Gratulerer til alle deltagere for flott skikjøring og til medaljevinnere i kretsmesterskapene i Oslo skikrets.

Nå er det Telenorlekene og Hovedlandsrennet som står for tur og vi ønsker alle deltagere lykke til!

nif-epi04, 04
NTB