Hopp til innhold

Balansetrening

Oslo Skikrets Langrenn arrangerte barmarkssamlinger for 13-14 gruppe og 15-16 gruppa helgen 12-13 oktober. 15-16 åringene hadde også hjemmesamling i september.

Myrrugby i Østmarka og rulleskisprint i Lillomarka

 Det har vært topp innsats og godt humør på kretssamlingene for 15-16 årsgruppa høsten 2019.

 Vi innledet høstsesongen 14. september med en knalltøff barmarksamling i Fjellstadbakken i Østmarka, der blant annet myrrugby og utendørs styrketrening sto på programmet. Rustad IL sto for treningsopplegget, der de 70 deltakerne ble delt i 4 grupper. I løpet av dagen skulle alle innom fire poster med veldig forskjellige men like tøffe øvelser. Den tøffeste, og morsomste økta var nok å spille rugby i myra. Heldigvis hadde alle med kl 3. oktober samlet vi gruppa igjen i Lillomarka arena. Første økt var fristil rulleskisprint ledet av Kjelsås-trener Andreas Sauge. Alle fikk gå både prolog og flere heat, med opprykk-nedrykk slik mange kjenner til. Lunsjen ble servert inne i klubbhuset, her hadde kretsoppmann og medhjelpere fra Kjelsås stått på for å lage suppe og brød til alle. Og eplekake til dessert! Dagen ble avsluttet med en rolig løpetur i samlet felt, og til slutt styrketrening før alle reiste slitne og fornøyde hjem.

13-14 åringene hadde samling lørdfagen hvor Røa sto som arrangør og Petter Northug tok en tur innom. Mer utfyllende referat kommer

nif-epi04, 04