Hopp til innhold

Oslo best i Telenorlekene

Telenorlekene 2018 Oppdal - Oslo skikrets beste krets

Oppdal Alpin var i år arrangør av Landsfinalen-Telenorlekene for U14. For mange var Oppdal en ny positiv erfaring. Arrangøren gjorde en fantastisk jobb. Til tross for utfordringer med vær og preppemaskin klarte de å gjennomføre alle konkurransene på en sikker og god måte. Oslo skikrets takker arrangør og alle hjelpere for en god innsats.

Nytt av året var aldersbestemte klasser for 13 og 14 år. Dette fungerte veldig fint, selv om gjennomføring av rennene naturlig nok tar litt lenger tid. Arrangøren valgte å kjøre ferdig rennene for hver aldersklasse. På denne måten ble rennet mer kompakt og hver klasse fikk fornuftig tid mellom besiktigelse og rennomgang.

Sportslig ble mesterskapet en stor suksess for Oslo skikrets. Vi viste stor bredde og resultater på topp i alle klasser. I tillegg til å vinne Team Event i parallellslalåm (bildet) ble Oslo også kåret til beste krets.

Gratulerer til alle sammen!

 - av Kjetil Brækken - 

 

NIF-EPI01, 01
NTB scanpix