Hopp til innhold

Høstmøte i Oslo Skikrets

Tirsdag 23.oktober ble høstmøte det arrangert Oslo Skikrets. Felles tema var: ALLE MED – og økonomiske barrierer for at alle ikke kan være med. Idrettskretsens virkemidler for økt deltagelse og reduserte kostnader.

Karen Kvalevåg måtte melde avbud så Magne Brekke - Daglig leder i Oslo idrettskrets tok utfordringen og snakket om ALLE MED konseptet, samt hvordan OIK  vil satse på å jobbe med økonomiske barrierer og hvilke virkemidler de vil bruke de nærmeste årene. FOREDRAG

Møtet var for grenene: Langrenn, kombinert/hopp og freestyle.

Referat Hopp/kombinert

 Legger også ut foredragene fra ISU/Særkretsmøte den 10.10.18 OIK og  Rina M Hansen om behovsplanen mm

 

Agenda for Hopp/Kombinert

Agenda for Freestyle

Agenda for Langrenn

 

Alpin arrangerete denne gangen et eget møte, sammen med Aksershus – Dette  ble arrangert 11. oktober på Idrettens hus på Ekeberg  - se egen side

nif-epi04, 04