Hopp til innhold

Vått på 15-16 års kretssamling langrenn

Ikke en gang høstens verste regnvær kunne stoppe denne gjengen tidligere denne høsten...

Pøsregn og topp innsats i Østmarka

Myrfotball, nulløp, basistrening og ikke minst styrketrening i Rustads flotte anlegg i Fjellstadbakken sto på programmet da 15-16-åringene fra hele Oslo samlet seg i Østmarka. I regnværet var det også deilig å komme inn i Fjellstadstua og få varme pølser!

Nærmere 80 ungdommer og 15 trenere/ledere fra alle de deltakende Oslo-klubbene møtte opp på Skullerud på en av høstens mest regntunge dager den 9. september.

På sesongens første kretssamling var målet å bli bedre kjent med ungdommer fra andre klubber, i tillegg til å få seg en tøff treningsøkt med øvelser som kanskje var nye for mange.

Rustad-trener Ola Røkke er også hovedtrener for 15-16 årsgruppa i Oslo skikrets. Han hadde laget et veldig bra treningsopplegg der de alle utøverne skulle innom 4 forskjellige poster i løpet av dagen. For eksempel var det myrfotball, eller egentlig myrrugby, som mange i Rustad har prøvd før men som var nytt for de andre. Her ble alle møkkete fra topp til tå, i tillegg til at de virkelig fikk opp pulsen. Heldigvis hadde alle fulgt anbefalingen om å ha med ekstra klesskift!

Rustad har et flott anlegg for styrke og balanse i Fjellstadbakken som også ble brukt. Litt kaldt å trene styrke utendørs i regnvær, men ingen sure miner for det.

Til lunsjpausen hadde kjøkkenmannskapet sørget for varme pølser, brødskiver og frukt til hele gjengen. Alle de 250 wienerpølsene ble spist!

Vi fikk også testet ut at Fjellstadstua faktisk har plass til flere enn vi trodde, det var faktisk sitteplass til nesten alle.

Vi er alt i alt meget godt fornøyde med gjennomføringen av kretssamlingen, og har fått mange positive tilbakemeldinger fra utøvere, foreldre og trenere fra andre klubber. Til tross for været med regn hele dagen var det ingen sure miner og bare god stemning mellom utøverne. Rett og slett en veldig hyggelig dag!

Skrevet av Bjørnhild Fjeld, kretsoppmann for 15-16.

Flere bilder fra samlingen under: (c) Tore Fjeld 

NIF-EPI03, 03
NTB scanpix