Hopp til innhold

Skibytthelg i Oslo

Tre av de store klubbene i Oslo arrangerer bytte- og bruktmarked i helgen - her finner du garantert noe!

Både Njård, Kjelsås og Ready skal ha hver sin sportsmesse/skimarked til helgen. Her selges det alt fra ski, klær, skøyter, sko ... og mye mer! Og ikke nok med det - du får alt til en rimelig pris - uansett om nytt eller brukt. 

Vi synes dette er en kjempebra mulighet for å vise at det er KULT å kjøpe brukt. Og å kjøpe brukt er smart - de skia som naboens barn brukte i fjor er nesten like nye i år og passer kanskje akkurat for noen i din familie? Eller du har lyst å prøve en ny skiart og ser etter rimelig utstyr for å finne ut om det noe for deg? Uansett, så finner du garantert det du trenger på en av arrangementene i helgen! Løp og kjøp (og lever...)!

Har du liggende utstyr hjemme hos deg som barna har vokst ifra? Da er det ikke for sent å levere inn ski og utstyr - alle tre arrangørene tar imot utstyr til og med lørdag 20.10.

Sjekk ut arrangementene på Facebook:
Ready Skimarked  Njårds Sportsmesse  Sportsmesse Kjelsås Alpin

 

NIF-EPI02, 02
NTB scanpix