Hopp til innhold

jr NM stafett jenter 2017

Imponerende av Oslo i jr NM

Oslo skikrets løperne gikk fort i Harstad. Mange medaljer og mange personlige rekorder ble resultatet helgen 10-12 mars.

Fredag ble det 3 gull til Oslo

Lørdag ble det et gull og to bronse til Oslo

Oslo avsluttet NM i flott stil på stafetten søndag! Gutta startet dagen med en imponerende sølv-plass! 2.laget fulgte opp med 8.plass og 3.laget på 10.plass! Stafett menn – 2. Plass til Håvard Moseby, Erling Moseby, Eirik Sørgård Anderssen and Simen Thune Rolfsen.

Jentene tik en flott 6. plass med 1.laget og 10. plass med 2. laget!  Stafett kvinner – 1. laget med Nora Ulvang, Martine Engebretsen, Karianne Olsvik Dengerud and Karianne Moe. Det var en tett kamp og bare 13 sekunder opp til gullet.

Totalt hadde vi 17 gutte- og 10 jentelag på start, og alle gjorde en flott innsats!

Tusen takk til alle for en super helg i Harstad. Innsatsen var upåklagelig, og det var som vanlig en glede å være leder for dere! Stor takk til smøre-teamet som nok en gang stod på sent og tidlig for at alle skulle ha perfekte ski, alltid med er stort smil!
Stor takk også til øvrig støtte-apparat som stilte opp som sekundanter, stavposter, drikke-poster m.m. Ikke minst til alle som hjalp til med å pakke bussen på søndag.

    

NIF-EPI01, 01
Lars O. Berge