Hopp til innhold

Beste Krets HL 2017

Oslo kåret til beste krets

Oslo skikrets leverte store prestasjoner og fantastiske resultater. Alpinistene fra Oslo Skikrets leverte meget godt både i bredde og i topp under årets Hovedlandsrenn i alpint. Mesterskapet ble arrangert på Hafjell i perioden 21-26 mars

Oslo stilte med en stor tropp motiverte og godt forberedte utøvere, som alle leverte stor innsats og strålende skikjøring. Kretsen stilte også med et eget, godt drillet trenerteam, som la til rette for utøverne gjennom hele arrangementet. 

 

Kretsens løpere leverte på alle fronter, også resultatmessig. Det ble en rekke pallplasser, mange førsteplasser andre gode plasseringer. I tillegg vant laget fra Oslo lagkonkurransen i parallellslalåm og Oslo Skikrets ble også kåret til beste krets totalt i mesterskapet.

 Resultatene finnes her http://www.lillehammer-skiklub.no/Alpint/Hovedlandsrennet-2017/Resultater    

 Oslo Skikrets gratulerer alle utøvere og trenere og takker for innsatsen. 

NIF-EPI02, 02
NTB scanpix