Hopp til innhold

Mange glade barn under jentenes og guttenes Holmenkollrenn

I helga ble det arrangert kombinerrenn i Midtstuas rekruttanlegg. Lørdagen var det hopp i de minste bakkene og søndagen ble de større brukt.

Resultater lørdag 21.januar 2017

Resultater søndag 22 januar 2017

I helgen ble jentenes og guttenes Holmenkollrenn i hopp og kombinert arrangert i Midtstulia.

Lørdag hadde man et strålende vær med mange glade barn i bakkene og det ble konkurrert i de to minste bakkene (K10 og K20). Totalt var det 40 hoppere på lørdag og  19 gikk også kombinert langrennet. På grunn av litt dårlig tilgang av snø, ble kombinert langrennet avholdt i utkjøringa i Midtstuabakken (K95) med en liten sløyfe i nærheten av denne hvor det bli innlagt enkelte «kombicross» elementer i løypa som slalåmporter og baklengsporter.

 Søndag var det konkurranse i de to største bakkene (K40 og K60) og som det høver seg i forbindelse med store hopprenn i Holmenkollen var «Kollentåka» på plass. I år kjøres tilløpet i disse to bakkene med porselenspor og tåka var faktisk positivt for hopperne siden den gjorde sportet fuktig slik at hopperne fikk en bra gli følelse i tilløpet i forhold til det man hadde under trening på lørdagen. Vi fikk en fin og spennende konkurranse med flere lange hopp i begge bakkene, med lengste hopp i K40 på 41,5 meter og lengste hopp i K60 på 64 meter.

Totalt hadde 61 hoppere ryddet kalenderen for å delta i rennet og 23 deltok i kombinertlangrennet som hadde samme løype som lørdag. 

NIF-EPI02, 02
Lars O. Berge