Hopp til innhold

Markamesterskapet

Ønsker du å gå turrenn, bli med på Markamesterskapet 2016. Det består av tre renn i marka rundt Oslo, det er kortreiste renn på 25-30 km hvor du er hjemme til lunsj. Tredje og siste renn er Lillomarkarundt lørdag 5 mars.

I. Sørkedalsrennet 9-januar ble gjennomført med 25 km på skogsbilveier.

 II. Østmarkrunden 6 februar ble gjennomført med 12km for 13-18 år og de over 71 år og 24 km løype for resten

III. Lillomarka rundt 5 mars

Lillomarka Rundt er åpen for påmelding helt frem til starten går på lørdag.

Siste info: 

Lillomarka rundt – 27 km og 10 km klassisk arrangeres førstkommende lørdag, 5.mars. Start og mål på Linderudkollen arena, men også med en herlig tur inn i vakre Lillomarka. Bli med – meld dere på: https://reg.eqtiming.no/?EventUID=20986. Snøen laver ned og det blir eventyrforhold. Ny skibro er ferdig og innvies på lørdag. Det gir et komplett anlegg med 5 km konkurranseløyper. Kom, vær med og prøv!

 

Invitasjon

Facebook

NIF-EPI02, 02