Hopp til innhold

Bendit Hovedlandsrennet Alpint 2016

Mange flotte prestasjoner sørget for at Oslo ble beste krets

I dagene 15 – 20 mars ble Bendit Hovedlandsrennet i alpint 2016 arrangert på Bjorli. I til dels utfordrende vær- og føreforhold klarte arrangøren Rauma Alpin, med god hjelp fra andre lokale alpinklubber, å gjennomføre et meget bra arrangement.

 

Oslo krets reiste med mange utøvere og et solid trenerteam, med Kasper Sjøstrand i spissen som hovedtrener. Alle utøverne fra Oslo leverte meget god skikjøring og stor innsats. Dessverre ble det stang ut for noen, men alle kunne glede seg over en rekke sterke prestasjoner med flere førsteplasser og mange andre pallplasseringer. Bildet er hentet fra blomsterseremonien etter fredagens SG for jentene, hvor PaulinaRingvold ble vinner og Emilie Nergaard tok tredje plass, begge fra Oslo krets og Heming Alpint.

 

I kretskonkurransen ble Oslo beste krets, foran Akershus og Sør-Trøndelag.

 

Resultater finnes på http://www.raumaalpin.no/p/17602/hovedlandsrennet-2016 og http://www.irsalpin.no/resultater.asp.  

 

Oslo skikrets gratulerer alle utøvere og trenere, og takker alle for innsatsen.

NIF-EPI02, 02