Hopp til innhold

Felles Høstmøte for alle grener i Oslo Skikrets gjennomført 19 oktober.

Oslo Skikrets arrangerte Høstmøte for alle grener på Ekeberg

Det ble gitt en kort informasjon fra Leder Gudbrand Bakke om de negative sakene som har kommet frem den siste tiden. Det vil bli avholdt et eget informasjonsmøte i saken. Det ble informert litt om anlegg, samt Antidopingarbeidet Oslo Skikrets igangsatte i fjor som nå går fra "bør" til "skal" for en del utøvere, samt en klubbkonkurranse. Det blir sendt ut brev om dette i løpet av uke 43. Det ble også snakket om Beredskapsplan for Oslo Skikrets, og om Skilisensordningen.

Presentasjon av Skiforbundet Utviklingsmodell = SUM fra Per Elias Kalfoss

Reklame fra Profilhuset - Reklame for Profileksperten

 

Agenda Alpin - her

Agenda Langrenn - her

Agenda Hopp/Kombinert - her

Agenda Freestyle - her

NIF-EPI02, 02