Hopp til innhold

Terminlistearbeid 2015/2016 alle grener

Terminlistearbeidet for sesongen er snart ferdig. Klubbene har frist på seg til 1 oktober å legge inn sine renn i Sportsadmin. Deretter legges det inn TD og andre data fra skikretsen.

Det er klubbenes ansvar å legge inn arrangementet i Sportsadmin. Det gjøres så raskt som mulig og senest 1. oktober. Skikretsen godkjenner fortløpende arrangementer slik at de kommer frem på terminlisten på nettsiede våre. Det er komiteene som setter opp TD til de ulike rennene. Dette gjøres så raskt som mulig etter 1. oktober. Informasjon og invitasjon om de ulike cupene kommer fortløpende

 De sentrale termilistene med de store mesterskapene etc finner dere på NSF sine hjemmesider, den gren det gjelder og under "renn/arrangement"

Godkjent terminliste Langrenn Ny 14.09.15 NB - Ungdomsstafetten arrangeres 7 februar. Det er feil i listen. Langrenn - Oslo Skikrets. Kontaktperson Espen Utaker espen.utaker@gmail.com

Foreløpig terminliste Alpin Ny 21.09.15 Kontaktperson til AK Oslo Skikrets ved Trygve Norum tno@kvale.no Det er fortsatt noe uklarheter vedrørende HL 2016.

NIF-EPI01, 01