Hopp til innhold

Vårmøter og kretsting 2015

Oslo skikrets Ting ble avholdt tirsdag 2. juni i Skimuseet i Holmenkollen. Vårmøtene er gjennomført. Alle dokumenter vedrørende Tinget og vårmøter finner du i denne saken.

Bildet over viser langrennsløpere Tord Haflan fra Kjelsås og Ingrid Elisabeth Tveten fra Røa som fikk Jubileumspokal i sølv, bestemanspremievinner Håvard Moseby Kjelsås og Martine Engebretsen Heming med glass.

Innkalling til tinget 2015 Oslo Skikrets beretning med regnskap og budsjett -  Sak 6 Lagskontingent - Sak 7 Lovendring  - Revisjonsberetning  -Valgkomiteens innstilling (Ny 27.05.15 foreløpig)  PÅMELDING

Forslagsfrist til saker som skal opp på tinget var 18.05.15 - 1. innkalling til Tinget

Vårmøte Hopp og Kombinert 20.04.15 - Agenda - Referat Rapport Regionssamarbeid

Vårmøte Langrenn 11.05.15 kl 18:30 Ekeberg - Agenda  - Årsberetning  Referat kommer

Vårmøte Alpin 11.05.15 kl 18:30 Ekeberg - Agenda  - Hva AK gjør i Oslo - Innstilling valg Referat kommer

Freestyle - Ta kontakt med leder i Komiteen - Henrik Nordviste henrik@nordviste.no

 Protokoll

Bildet under er Viktor Sten Eriksen fra Bækkelaget med bestemannspremien for kombinert. Neste bilde er telemarkutøveren Mikkel Nygård Løken fra Bækkelaget med glass. Tredje bilde under viser alpinistene som fikk sin heder; Guro Hvammen fra Heming, Kaja Nordby fra Heming, Wilhelm Normanseth fra Heming og Julie F Mohagen fra IRS. Fjerde bilde er kombinertløperen Harald Riiber fra Heming -Kollenhopp som mottok seidel. Femte og siste bilde er av de som fikk Oslo Skikrets diplom for idrettslig eller administrativ innsats..

 

 

 

NIF-EPI03, 03