Hopp til innhold

Markamesterskapet 2015

Alle tre renn i Markamesterskapet er nå gjemmomført. Vi har kåret 3 markamestere som er Eldbjørg Moxnes, Anders Engelstad, og Ketil Johan Rakkestad. Premiene ligger på Oslo skikrets kontor på Ekeberg og kan hentes her.

Det var i år bare tre som gjennomførte alle tre rennene. Det var:

K 21-35 Eldbjørg Moxnes

M 21-35 Anders Engelstad

M 41-45 Ketil Johan Rakkestad

Markamesterskapet består av  3 renn i Oslo; Sørkedalsrennet, Østmarkrunden og Lillomarkarundt. Nå gjenstår Østmarkrunden den 14 februar og Lillomarka rundt er den 28 februar. Mottoet for arrangørene er å skape god stemning, kort reisevei og å  komme hjem til lunsj. Disse rennene er også en del av Skimaratoncupen som består av 7 turenn i Oslo og Akershus.

Invitasjon Sørkedalsrennet

Invitasjon Østmarkrunden: http://www.rustad-idrettslag.no/langrenn/Arrangementer_index.html

Invitasjon Lillomarkarundt

Løypekart Lillomarka rundt

Aktuelle Markamestere etter 2 renn

                                                            

NIF-EPI01, 01