Hopp til innhold

Riiber fra Heming med til WC i Kombinert i Frankrike

17 år gamle Jarl Magnus Riiber får sin internasjonale World Cup-debut i Frankrike til helga.

17 år gamle Jarl Magnus Riiber får sin internasjonale World Cup-debut i Frankrike til helga. Riiber gikk blant annet inn til 28. plass på Lillehammer første helga i desember etter blant annet knallsterk hopping. Det unge kombinerttalentet fra Heming er kjent for å ha sin styrke i bakken. To uker før nyttårshopprennet i Garmisch slo han hele den norske hoppeliten i et norgescuprenn i Vikersund.

- Det blir spennende å ha med en løper med så mye spisskompetanse på hoppdelen. Han har prestert bra i norgescupen, og vi ønsker derfor å matche han mot de beste i verden fram mot junior-VM, sier sportssjef Sverre Rotevatn.

nif-epi04, 04