Hopp til innhold

Lillomarka Arena - løfter om utbygging

Oslo bystyre har vedtatt å bygge ut et rekrutteringsanlegg for skiidrett i Lillomarka på Grorud selv om det ikke blir noe OL-anlegg i området.

Link til Lillomarka skiklubb/Lillomarka arena - se animasjonsfilm om hvordan løypene kan bli

Det er stor glede i Groruddalen nå når bystyret har vedtatt å bygge ut rekrutteringsanlegget i Lillomarka Arena. Lillomarka Skiklubb har jobbet iherdig for at man skal få et fullverdig skianlegg i Groruddalen og selv om de ikke ble prioritert i OL prosessen har  de nå fått løfte om utbygging av anlegget.

Linderudkollen og Skullerud skianlegg som også er under utvikling vil det å få ferdigstilt disse anleggene bety mye for skiideretten i Oslo. Sognsvann vinterpark, Sørkedalen, Holmekollen med Hemingseter og anleggene på Bjørndal og Husebybakken er også viktige anlegg for klubbene i Oslo

NIF-EPI01, 01