Hopp til innhold

Holmenkollen arena

Skiforeningen melder om at de oppdaterer hele webplattformen for både Holmenkollen.com og Skiforeningen.no, og skal over på nye sider nå veldig snart, Kollenkalender kommer til å utgå nå iløpet av kort tid, derfor brukes det ikke all verden av tid på å holde denne oppdatert.

Terminliste sesongen 14/15

Melding vedr perioden 22-24 oktober

Deler av rulleskiløypa i Holmenkollen blir stengt fra onsdag 22.oktober – 24.oktober i tidsrommet  kl 0700 -1700. Dette er pga sprengningsarbeider i forbindelse med utbyggingen frem mot Skiskytter VM 2016. Den delen som blir stengt er sløyfen som går bak arrangementshuset og opp rundt hopptårnet og glidtest. Runden rundt Midtstua og rundt Gratishaugen er åpen hele dagen. Onsdag feies det før åpning kl 17:00. De andre dagene feies det før åpning ved behov.

 

Holmenkollen.com - Oslo kommunes side om Holmenkollen

NIF-EPI02, 02