Hopp til innhold

Klubbinformasjon

Det skjer mye i skikretsen for tiden. Vi har nok et nytt telefonnummer og sammen med skiforbundet har vi helt nye nettsider.

Vårt nye telefonnummer er 97 17 80 40 - Vår gamle fastnummer og det mobilnummeret vi hadde en periode, vil opphøre som vårt offisielle telefonnummer fra 1. januar 2014. Vi skal innstallere et "sentralbord" slik at vi kan sette over telefonene til de som jobber i kretsen.  Hvis dere sender e-post til kretsen som dere ikke er helt sikre på hvem som skal ha, så bruk gjerne oslo@skiforbundet.no

De nye nettsidene har vært tilgjengelig en i 4-5 uker. De er ikke helt feridige, men dere ser hoved essensen i disse når dere oppsøker disse. Er det direkte feil eller mangler så gi oss beskjed på oslo@skiforbundet.no

Oslo skirkets sine tillitsvalgt ønsker dere alle en GOD JUL OG GODT NYTT ÅR. Lykke til med sesongen 2014.

NIF-EPI02, 02