Hopp til innhold

Buypass cup 2021 - Avlyst

«Buypass-cup blir dessverre avlyst i år. Alle rennene på terminlisten håper vi skal gå mest mulig normalt, men ingen renn får status som Buypass-cup. Grunnen er flere; Vi ønsker denne sesongen å oppfordre mest mulig til lokal aktivitet, gjerne naboklubber imellom. Det er fint også å stille opp i de renn som arrangeres, men vi vil ikke oppfordre til å gå flest mulig renn i denne sesongen. Ved å unngå en cup tror vi at de som deltar i renn også fordeler seg mer jevnt ut på de skirenn som vil bli arrangert i Oslo skikrets. Med de restriksjonene som i dag gjelder for antall deltakere, kan vi risikere at en del løpere som ønsker, ikke får plass i renn i en Buypass-cup. Vi vil at cupen skal være for alle, og vurderer det derfor slik at vi i denne sesongen dropper cupen, og heller kommer tilbake med ny cup neste år."

2020 Resultater 10 renn - slutt

 TEAM OSLO – Aldersgruppen 13 og 14 åringer i Oslo skikrets - App Les her

Invitasjon 2019-2020 - utfyllende

Sesongen 2019-2020

Oslo Skikrets har som mål å få flere barn og ungdom til å gå skirenn. Det skal være morsomt og sosialt å gå skirenn og for mange er det fokus på egen mestring heller enn resultatene. Vi har som mål og tilrettelegge for både de som er opptatt av å gjøre det best mulig og de som ser på skirenn som god trening, egen mestring og et sted å treffe gode venner. Vi oppfordrer klubbene til å gjøre skirennene til hyggelige opplevelser for alle og gjerne med noen sosiale aktiviteter i tilknytning til rennene.

Langrennskomiteen i Norges skiforbund innførte fra og med 2018-19-sesongen et fluorforbud i klassene til og med 16 år for fluorholdige glidprodukter.

Det vil i år bli tatt tester av ski i Buypass Cup og vi ønsker både trenere, ledere, foreldre og barn velkommen til fluorfrie skirenn.

Buypass AS er leverandør av brukervennlige og sikre løsninger for elektronisk identifikasjon, elektronisk signatur og betaling – se mer på www.buypass.no

Påmeldingsfristen er onsdag 8. januar 20120

Cupen består av følgende 10 renn, hvorav fem og minst to i hver stilart vil være tellende i sammendraget:

 PREMIERING

Det blir en velkomstgave til alle som melder seg på cupen. Denne deles ut på det første rennet. Det blir også deltakerpremier til alle løpere som har fullført minimum 5 renn. De tre beste i hver klasse (flest poeng i 5 tellende renn) får en ekstra premie. Premieutdeling vil foregå på Voksenjordet i forbindelse med Martincrossen 9. mars 2020.

PÅMELDING

Påmeldingen til Buypass Cup gjøres av hver enkel deltager gjennom Min Idrett.

Vi gjør oppmerksom på̊ at denne påmeldingen kun gjelder til cupen og ikke til hvert enkelt renn.  Det er viktig å sjekke info i forkant av hvert renn om endelig dato, sted, stilart i tilfelle endringer. Resultatene blir lagt ut i Team Oslo appen og på skikretsens sine sider.

Appstore: https://itunes.apple.com/us/app/team-oslo/id1447943567?l=nb&ls=1&mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/ apps/details?id=no.magson.skicup

Ved uenighet om rennresultat eller andre forhold under renn, må TD for rennet kontaktes og gi informasjon til cuparrangøren.

Buypass-cup administreres av Røa Langrenn. Kontaktpersoner: Lars Thurmann-Moe (+47 406 39 302) og Ragnar Jacobsen (+47 954 86 461)

2020 Informasjon  Oslo Skikrets inviterer til Buypass Cup i langrenn for Team Oslo som er klassene 13 og 14 år, barn født 2006/2007. Det er gratis å delta og påmelding gjøres gjennom Min Idrett. Alle 13 og 14-åringer tilknyttet en klubb i Oslo Skikrets og som har løst/tegnet NSF’s skilisens for sesongen vil kunne delta i cupen. Det ikke krav om lisens før utøver har fylt 13 år.

_____________________

Sesongen 2018-2019

Resultater etter 10 renn

Sjå filmen fra cupen 2017  https://youtu.be/CEXhj93Ly-g

NIF-EPI01, 01
NTB