Hopp til innhold

Nyhetsarkiv

Kjempeinnsats i Special Olympics World Winter Games 2017

Vi er godt i gang med lekene i Østerrike og det hagler inn med strålende resultater. Her har flere av utøverne prestert sitt aller beste, mange drømmer har nok blitt oppfylt disse dagene og overalt ser vi en enorm stor idrettsglede.

Telenorlekene 2017

...arrangeres på Voss 31. mars - 2. april. Sak oppdatert mandag 20. mars med informasjon fra arrangøren.

Kremmeli

KM hopp og kombinert

Gausdal Skilag inviterer til både Rekrutteringsrenn, Showrenn og KM hopp og kombinert for Hedmark og Oppland i Kremmerlibakken søndag 26. mars!

Velkommen YAV2017!

Oppland Skikrets inviterer alle små og store glade skiløpere til uhøytidelig skimoro på Skeikampen palmelørdag 8. april.

Avslutningshelg Beitostølen

Klubbene tilknyttet Valdres ski inviterer til avslutningshelg på Beitostølen 25-26. mars, med siste renn i alle kretscuper på lørdag (påm.frist 21. mars) og KM stafett på søndag (påm.frist 22. mars).

8 mill til rulleskianlegg

Lygna Skisenter er innstilt som ett av fire anlegg som mottaker av programsatsningsmidler til rulleskianlegg for 2017.

Logo Kulturdepartementet

Egenorganisert aktivitet

Kulturdepartementet arrangerer mandag 27. mars innspillskonferansen med tema egenorganisert aktivitet. Vi oppfordrer alle våre klubber til å delta og komme med innspill til Kulturdepartementet om hvordan de kan legge bedre til rette for aktivitet.

Jubileumspokalen 2017

Oppland Skikrets oppfordrer klubbene til å komme med innspill til kandidater til den nye hedersprisen Jubileumspokalen. Kriteriene finner dere her.

Vind overtar ØTS-sprinten

Pga. dårlige snøforhold i Karidalen ser arrangør og TD seg dessverre nødt til å avlyse ØTS-sprinten lørdag 18. mars. Vind IL har sagt ja til å overta rennet. Påmeldingsfrist 15. mars.

se flere nyheter