Hopp til innhold

Bronse til Tuva Bakkemo i U23-mesterskapet lørdag

NC senior Hommelvik

Det er klart for Norgescup senior og U23-mesterskap i Hommelvik 8-10. februar.

Arrangørens hjemmesider     

Opplendingene leverte mange gode resultater i helgen NC senior i Hommelvik.

I U23-mesterskapet ble det en gledelig 3. plass til Tuva Bakkemo fra Gjøvik Skiklubb i lørdagens 5 km fristil, gratulerer!

Resultater

Søndag 17. februar

Resultat 10km klassisk kvinner
Resultat U23 kvinner klassisk

Resultat 15 km klassisk menn
Resultat U23 menn klassisk

Lørdag 16. februar

Resultat 5 km fristil kvinner
Resultat U23 kvinner fristil

Resultat 10 km fristil menn
Resultat U23 menn fristil

Fredag 15. februar

Resultat prolog sprint klassisk kvinner
Resultat prolog sprint klassisk menn

Finaler kvinner og menn
Komplett resultatliste kvinner
Komplett resultatliste menn
Resultat U23 kvinner
Resultat U23 menn

Sendetider SKI-TV/rennprogram:

  • Fredag 15. februar kl. 12:55: Finaler, sprint, klassisk. Start finale kl. 13:00
  • Lørdag 16. februar kl. 10:55: 5/10 km, fri teknikk. Start renn kl. 11:00.
  • Søndag 17. februar kl. 9:55: 10/15 km, klassisk. Start renn kl. 10:00.

Sendingen vil være åpen og fri tilgjengelig for alle via SKI-TVs plattform.

Gå til sendingen på SKI-TV

Leder fra skikretsen
Ragnhild Soleng, tlf. 951 48 990

Overnatting
Vi skal bo på Scandic Hell Hotel

Romfordeling

Rennprogram
Fredag 15. februar: Sprint K
Lørdag 16. februar: 5 og 10 km F 
Søndag 17. februar: 10 og 15 km K 

MÅLTIDER

Frokost (inkl. smøring av matpakke)
* Fredag og lørdag kl. 06.30-09.30    
* Søndag kl. 07.30 - 10.30

Dersom det er ønskelig for noen med tidligere frokost på søndag, bes dere ta direkte kontakt med hotellet ved ankomst.

Middagsbuffet
* Onsdag og torsdag: Settes fram kl. 19.00
* Fredag og lørdag: Kl. 16.30 - 17.30

Kveldsmat:
Kornmåltid settes fram kl. 21.00 fredag og lørdag.

Alle som har bestilt overnatting gjennom skikretsen har alle måltider inkludert.

Smøreplasser
Disse har bestilt smøreplasser
Lillehammer Skiklub (4 plasser)

Lykke til!

 

NIF-EPI01, 01