Hopp til innhold

Trener 1-kurs Toten

Oppland Skikrets inviterer til Trener 1 snø i Karidalen hhv. mandag 9. desember og mandag 13. januar.

NB!
Det er mulig å delta på disse kurskveldene selv om man ikke tok barmarksmodulene i september!

Hvor?
Karidalen Skisenter på Toten

Når?
Vi satser på kveldskurs også denne gangen, hhv. 9. desember og 13. januar kl. 17.00 - 21.00. Obligatorisk oppmøte begge kvelder for å få godkjent kurset.

Kurslærer
Marianne Myklebust, tlf. 908 32 223, marianne.myklebust@skiforbundet.no 

Pris
Kr. 750 som faktureres til klubb etter kurset.

Påmelding
KLIKK HER, siste frist 1. desember.

Målgruppe 
Alle trenere, foreldre, ungdommer, ledere, aktive/tidligere aktive som ønsker å få grunnleggende kunnskap om å være trener. Det er ingen spesielle krav til forkunnskaper. 

Innhold

Kurset gir en innføring i grunnprinsippene for langrennstrening og utvikling av skiferdighet for barn og unge i alderen 6-12 år. 

KLIKK HER for å laste ned oversikt over alle moduler i nye Trener 1.

For de som har tatt barmarksmodulene
... blir det også treningsplanlegging i praksis med avsluttende "eksamen" med de andre deltakere på kurset. Dette blir på mandag 13. januar.

E-læring
For dere som har tatt barmarksmodulene: Dere må også ta e-læringen for å få godkjent kurset. Link til e-læring: https://kurs.idrett.no. Logg dere deretter inn på minidrett.no, klikk dere inn på Trenerløypa og gjennomfør kursene som ligger under denne fanen.

Dette er kursene: Trenerrollen, Barneidrettens verdigrunnlag, Idrett uten skader, idrett for funksjonshemmede, aldersrelatert trening.

Dere kan velge å sende de ferdige resultatene pr. mail til oppland@skiforbundet.no, eller lagre på egen smarttelefon/nettbrett og vise kurslærer på kurs.

De som starter Trener 1 med snømodulene, får informasjon om e-læring og avsluttende «eksamen» på kurset og trenger ikke å ta dette før dere skal ta snømodulene.

Spørsmål?  
Ta kontakt med kretskontoret v/ Ellie Lein, oppland@skiforbundet.no, tlf. 977 71 953 

Velkommen på kurs!

     

NIF-EPI03, 03