Hopp til innhold

HL 2018 hopp og kombinert

Opplands førstelag var storfavoritter og innfridde i søndagens laghopp i Lønnberget Hoppsenter.

Søndag 25. februar
På vinnerlaget hoppet Morten Haug Haavi fra Raufoss IL hopp, Simen Aasen Markeng og Sebastian Østvold, begge fra Lensbygda Sportsklubb. Alle disse tre tok også medaljer i det individuelle hopprennet på lørdag, se lenger ned.

Disse gutta har hoppet på ski i mange år. Østvold begynte allerede som treåring, mens Aasen Markeng og Haug Haavi var henholdsvis sju og åtte år da de gjorde sine første hopp.

De synes alle at Lønneberget er en fin og morsom bakke, fordi den har en litt gammel profil som gjør at man kommer høyt ut av hoppet. Alle de tre gullvinnerne mener at laghopping er litt mer press enn en individuell konkurranse.

  - Lykkes man, er det utrolig gøy å hoppe lagkonkurranse. Vi har hatt en strålende helg, og reiser fra Hovedlandsrennet med flere medaljer, sier de tre.

I fremtiden ønsker Sebastian Østvold ønsker å satse på kombinert, mens Simen Aasen Markeng og Morten Haug Haavi fortsetter som spesialhoppere.

Oppland 2 gjorde også sine saker bra, med en strålende tredjeplass. På laget hoppet Andreas Ottesen, Harald Martin Øihaugen og Richard Selbekk-Hansen, alle tre hopper for Gausdal Skilag.

Skikretsen gratulerer!

Resultater laghopp 25.02.18

Lørdag 24. februar
De unge hopperne fra Oppland forsynte seg solid av medaljefatene under lørdagens hopprenn i Lønnberget.

Det ble gull til både Thea Minyan Bjørseth, Lensbygda Sportsklubb (J15), Morten Haug Haavi, Raufoss IL Hopp (G15) og Sebastian Østvold, Lensbygda Sportsklubb (G16). I tillegg ble det medaljer til Richard Selbekk-Hansen, Gausdal Skilag (bronse G15) og sølv til Simen Aasen Markeng, Lensbygda Sportsklubb (sølv G16)

Resultater hopp 24.02.2018

I kombicross ble det også mange gode resultater for Oppland.
Thea Minyan Bjørseth tok nok en seier i J15, mens det ble en ny 2. og 3. plass til hhv. Andreas Ottesen og Harald Martin Øihaugen i G15. Sebastian Østvold tok en ny seier i G16.

Resultater kombicross 24.02.2018

Fredag 23. februar, kombinert
Det ble to gull til Oppland i fredagens kombinert, til Thea Minyan Bjørseth (J15) og Sebastian Østvold (G16), begge fra Lensbygda Sportsklubb. I tillegg til Thea og Sebastian, ble det en flott 2. og 3. plass til hhv. Andreas Ottesen og Harald Martin Øihaugen, begge fra Gausdal Skilag, i G15.

Resultater kombinert 23.02.18

NIF-EPI02, 02