Hopp til innhold

NC junior Beitostølen

Sesongens første Norgescup junior ble arrangert på Beitostølen 5-7. januar. Solid innsats og flere pallplasser til utøverne fra Oppland!

FREDAG 5. JANUAR
5 km klassisk for jentene og 10 km klassisk for gutta stod på fredagens rennprogram. Mange utøvere fra Oppland leverte solide resultater.

M17
Jostein Karlsen fra Lillehammer Skiklub gikk inn til en strålende 2. plass i klassen, som talte til sammen 195 startende. Reidar Aurmo, Lom IL, ble nr. 6, Håvard Kvam, IL Kolbukameratene, nr 15, og tvillingbror Even Karlsen, Lillehammer SK, nr. 17.

M18
Ansgar Evensen fra Vind IL fortsetter der han avsluttet forrige sesong, på pallen. I dag ble det en 2. plass til Ansgar, av totalt 167 startende.

M19/20
Beste opplending i den eldste juniorklassen ble Johannes Bjertnæs fra Jevnaker IF Ski på 30. plass. Hele 232 løpere stilte til start i denne klassen.

K17
Hedda Bakkemo fra Gjøvik Skiklubb gikk inn til en fin 9. plass av 109 startende.

K18
Pernille Gullikstad fra Søre Ål IL ble best av våre på 9. plass. Totalt startet 94 jenter i denne klassen.

K19/20
Oppland stiller med mange bra kort i denne klassen. Best i dag ble Mathilde Myhrvold, Vind IL, på 2. plass, bare 1,4 små sekunder fra førsteplassen, mens Tuva Bakkemo, Gjøvik Skiklubb, fulgte tett bak på 3. plass. I tillegg ble Dorthe B. Seierstad, Raufoss IL langrenn, nr. 13, Mari Nordlunde, Follebu Skiklubb, nr. 17 og Anna Grøntjernet, Svea Skilag, nr. 19. Klassen hadde 97 jenter til start.

LØRDAG 6. JANUAR
Sprint fri teknikk stod på dagens program, og det ble nok en god dag for mange av våre utøvere. Best av alle ble Ansgar Evensen fra Vind IL, som vant M18, mens Mathilde Myhrvold fra samme klubb ble nr. 3 i K19/20.

M17
Både Jostein Karlsen og Håvard Kvam gikk videre fra prologen. Det endte til slutt med hhv. 19. 0g 30. plass.

M18
I tillegg til seier til Ansgar Evensen, tok også Arngrim Sørumshaugen fra Gjøvik Skiklubb seg helt til finalen, der han ble nr. 4.

M19/20
Johannes Bjertnæs ble også i dag best av våre, med en 15. plass. Andreas Bossum , Søre Ål IL, tok seg også videre fra prologen og ble til slutt nr. 23.

K17
Fire jenter tok seg videre til finaleheatene. Best ble Anita Bueno Lindmoen, Raufoss IL Langrenn, med 14. plass. Hedda Bakkemo, Gjøvik Skiklubb, ble nr. 18, Thea Snortheimsmoen, Vestre Slidre IL, nr. 21 og Julie Egeberg Moger, Lillehammer Skiklub, nr. 25.

K18
Her fikk vi hele fem jenter videre fra prolog. Karen Amalie Nordseth, Snertingdal IF Ski, kom helt til finalen, der hun ble nr. 4. Annette Berntsen, Gjøvik Skiklubb, ble nr. 8, Kristine H, Strandlie, Gjøvik Skiklubb, nr. 23, Ronja Håkenstad Evertsen, Øystre Slidre IL, nr. 24  og Pernille Gullikstad, Søre Ål IL, nr. 27.

K19/20
Mathilde Myhrvold, fulgte opp gårsdagens gode prestasjon og ble til slutt nr. 3. Tuva Bakkemo, tok seg også til finalen, der hun ble nr. 6, mens Mari Nordlunde, Follebu Skiklubb, ble nr. 7 og Dorthe B. Seierstad, Raufoss IL Langrenn, nr. 15.

Resultater lørdag

K19-20 offisiell.pdf

M19-20 offisiell.pdf

SØNDAG 7. JANUAR
Søndag var det klart for fri teknikk enkeltstart.

M17
Jostein Karlsen ble nok en gang best av våre, denne gang på 15. plass. Håvard Kvam ble nr. 20.

M18
Det ble en ny pallplass til Ansgar Evensen, på 3. plass.

M19/20
Johannes Bjertnæs beste opplending, på 30. plass.

K17
Julie Egeberg Moger gikk inn til en fin 18. plass.

K18
Jentene fra Oppland markerte seg også i dag, med Annette Berntsen på 11., Pernille Gullikstad på 12., Karen Amalie Nordseth på 13. og Ronja Håkenstad Evertsen på 19. plass.

K19/20
Tuva Bakkemo leverte nok et sterkt løp og endte opp på 4. plass. Mathilde Myhrvold endte opp på 8. og Mari Nordlunde på 11 plass i dagens renn.

Resultater søndag

INFORMASJON FRA KRETSEN

Ledere fra kretsen
Håvard Nyhagen, tlf. 957 32 765
Robert Granseth, tlf. 913 60 942

Overnatting
De som har bestilt overnatting gjennom skikretsen bor på Radisson BLU Beitostølen.
Sist oppdaterte romfordeling finner dere HER.

NB! Alle avbestillinger/sykdomsforfall f.o.m. 3. januar må påregne å måtte betale for rommet. Husk derfor å innhente legeerklæring med tanke på bruk av reiseforsikring.