Hopp til innhold

OSK Freeski Cup 2017

OSK Freeski cup er en lavterskel freeski-cup i Oppland med hovedfokus på å gi unge utøvere en god start og mestring i konkurranse. Hovedmålgruppen er utøvere under 15 år, men eldre utøvere er også svært velkomne.

Elementene i de ulike konkurransene vil være i kategorien rød-blå. Det vil si at de vil være betydelig mindre enn f.eks. i Norgescup, men skal bygges på en måte som er morsomt å kjøre på og fremmer mestring blant utøverne. 

Følgende konkurranser inngår:

* Slopestyle         Hafjell                    lørdag 14. januar
* Big Air               Dombås                 søndag 12. februar
* Big Air               Varingskollen       lørdag 18. februar
* KM slopestyle   Skeikampen         lørdag 1. april
* KM Big Air        Skeikampen         søndag 2. april

Det blir rangering i hver enkelt konkurranse, med sammenlagtrangering av de utøverne som har deltatt i minst 3 konkurranser i klassen 11-12 år og i klassen 13-15 år. I klassen 10 år og yngre er det ingen rangering.


Spørsmål?

Ta kontakt med leder av skikretsens freestylekomité, Torger Fenstad, idrett@skeikampen.no, tlf. 917 54 345.

 Følg oss på Facebook

 

NIF-EPI03, 03
NTB scanpix