Hopp til innhold

NC hopp Lillehammer

Opplands hoppere leverte svært gode resultater under helgens Konica Minolta NC hopp på plast i Lysgårdsbakken.

Lørdag 3.september
Fredrik Bjerkeengen fra IL Kolbukameratene tok en ganske så klar seier i lørdagens NC Elite med 28 poeng foran Are Sumstad fra Sør-Fron IL. Jesper Ødegaard fra Gausdal SKilag hoppet ned til 6. plass, mens Robert Johansson fra Søre Ål IL ble nr. 8.

I NC A ble det to opplendinger på pallen, med Mats Bjerke Myhren helt på toppen og Sverre Aas Myhr på 3. plass, begge hopper for Søre Ål IL.

Og på toppen av det hele ble det seier til Benjamin Østvold, Lensbygda Sportsklubb, i NC B. Her ble Jonas Bratlien fra Bøverbru IL nr. 7.

Ikke uventet preges resultatlistene i de forskjellige klassene med tildels stor avstand mellom de beste og svakeste løperne.

Resultatliste 03.09.16

Søndag 4. september
Det ble en særdeles ujevn og vanskelig 1. omgang for eliteklassen i søndagens renn på Lillehammer. Det var så godt som umulig å gi rettferdige forhold i en 1 omgang hvor vinden skiftet raskt fra 1 imot til 6,5.

Finaleomgangen ble heldigvis vesentlig bedre, selv om det også her varierte noe.

I NC Elite ble det nok en sterk 2. plass til Are Sumstad, mens lørdagens vinner, Fredrik Bjerkeengen, ble nr. 4, som han delte med Mats Bjerke Myhren. som var flyttet opp til eliteklassen etter lørdagens seier i NC A og imponerte på søndag. Robert Johansson hanket inn nok en 8. plass.

Lørdagens vinner av NC B, Benjamin Østvold, var flyttet opp til NC A, og vant likeså godt denne klassen på søndag. Anders Ladehaug fra Nordre Land IL ble nr. 4 og Andreas Granerud Buskum fra Lensbygda Sportsklubb nr. 5.

I søndagens NC B ble det 2. plass til Lars Ivar Skårset, Søre Ål IL, mens Jens Gaarder, Raufoss IL Hopp, ble nr. 5 og Jonas Bratlien nr. 10.

Resultatliste 04.09.16

Vi gratulerer alle med god hopping!

NIF-EPI02, 02