Hopp til innhold

Trener 1 Langrenn UNG

Drømmer du om å bli trener? Er du under 25 år? JA, da er dette kurset for deg.

Oppland Skikrets arrangerer Trener 1 Langrenn Ung kurs for alle under 25 år. Kurset starter opp med barmarksmoduler under storsamlingen for Oppland Skikrets på Beitostølen i september.  

Sted: Beitostølen
Når: Helgen 17-18. september
Påmelding: Her, påmeldingsfrist 4. september 2016

Kursholdere:
Sandra Alise Lyngstad m.fl.

Pris:
Kr. 1500 for hele kurset, både snø- og barmarksmoduler.
Dette dekker kurs og kursmateriale, kost og losji kommer i tillegg. 

Målgruppe:
Ungdommer som er glade i å gå på ski, aktive eller tidligere aktive, som ønsker å få grunnleggende kunnskap om å være trener. Det er ingen spesielle krav til forkunnskaper.

Innhold
Kurset gir en innføring i grunnprinsippene for langrennstrening og utvikling av skiferdighet for barn og unge i alderen 6-13 år.

Del 1 (barmark)
av kurset gjennomføres på Beitostølen 17-18. september (teori + praksis). Ta med treningsklær for utetrening, gjerne hansker og lue og jakke som tåler regn/vind.

Del 2 (snø)
av kurset kjøres en helg når vi har snø som kjøres som skidel, (teori + praksis) samt treningsplanlegging i praksis med avsluttende "eksamen" på utøvere (eller de andre deltakere).  Mer informasjon om del 2 blir gitt på kurset i september. Vi bestemmer også dato for når kurset skal være sammen i løpet av første kurshelg, se gjerne i din kalender når det passer best for deg/dere.

For mer informajon om overnatting og storsamlingen se her.

God sommer!

nif-epi04, 04