Hopp til innhold

Nytt verv til Linda

Linda Svendsrud fra Gausdal Skilag og Oppland Skikrets er valgt inn i NSF kombinertkomité for perioden 2016-18.

Linda har vært aktiv som leder og frivillig i hopp- og kombinertmiljøet i Kremmerlibakken i Gausdal i 15 år, sitter som leder av hoppkomiteen i Oppland Skikrets og har vært regionens kontaktperson for jenteprosjektet i hopp i flere år.

Kombinertkomiteen i Skiforbundet har i de siste årene jobbet svært godt med rekruttering og Linda vil få et ekstra ansvar for å bidra til rekruttering og fortsatt satsning på jentekombinert.

Linda sier selv om valget til kombinertkomiteen; "Jeg er stolt og ydmyk over å bli valgt inn i kombinertkomiteen. For meg føles det litt som jeg har bli tatt ut på landslaget  - og jeg gleder meg til å fortsette å arbeide for kombinert - nå også på nasjonalt nivå."

Andre tillitsvalgte i sentrale verv fra Oppland 
I tillegg til Linda, ble Arne Åbråten fra Midtre Brandbu UIL gjenvalgt som nestleder i hoppkomiteen, mens Torger Festad fra Gausdal Skilag ble valgt inn i freestylekomiteen.

Jan Arild Berg fra Etnedal Skilag ble valgt som nytt varamedlem i Lov- og Påtaleutvalget.

Skistyre 2016-18
Også i skistyret er Oppland godt representert, med gjenvalgt skipresident Erik Røste fra Vind IL og nyvalgt styremedlem Rigmor Aasrud fra Vestre Gran IL. 

Skikretsen gratulerer alle med vervene og ønsker lykke til!

NIF-EPI01, 01