Hopp til innhold

Markedssjef i Sparebank 1 Ringerike Hadeland, Dag Engen og president i skiforbundet, Erik Røste, signerte avtalen om generalsponsorat for ski NM på Lygna 2017. (Arvid Holmlund)

Avtale signert

Avtalen mellom NSF og generalsponsor Sparebank 1 Ringerike Hadeland rundt NM 2017 ble formelt undertegnet på Lygna skistadion onsdag 19. mai.

For Skiforbundet stilte skipresident Erik Røste.

- ­Sparebank 1 er en av de aller viktigste samarbeidspartnerne for Norges Skiforbund, både for landslag, barne- og breddeidrett og arrangementer. Sparebank 1 var også generalsponsor for NM i Tromsø i 2016, og det er viktig både for Norges Skiforbund og arrangøren at de også er på plass som generalsponsor for ski-NM på Lygna i 2017 poengterer Erik Røste, som nesten er på hjemmebane da det kun er ei drøy tremil fra Lygna til bopel i Gjøvik.

For Sparebank 1 Ringerike Hadeland var det markedssjef Dag Engen som signerte kontrakten. Hans kommentar er at når det kommer en slik mulighet ønsker de å bidra som generalsponsor.
- Vi ser at et arrangement som NM gir muligheter både til næringslivet og frivillighetsarbeidet. Sparebank 1 Ringerike Hadeland er en bank som støtter breddeidretten lokalt, i tillegg til eliten. Vi er godt fornøyd med avtalen, understreker han.

Økonomiansvarlig for NM Lygna 2017, Hans Olav Hoff er også svært godt fornøyd med at avtalen.
- Selv om dette i utgangspunktet er en avtale mellom skiforbundet og Sparebank 1 Ringerike Hadeland har den også positive konsekvenser for arbeidet i hovedkomiteen for arrangementet, kommenterer Hoff.

Les også tidligere sak på skiforbundet.no


Fra venstre salgs- og markedsansvarlig i arrangementsavdelingen i Norges Skiforbund, Øyvind Nysted, nestleder i hovedkomiteen Edvin Straume, økonomiansvarlig i hovedkomiteen Hans Olav Hoff, lokalbanksjef i Sparebank 1 Gran, Bjørg Skogli, markedssjef i Sparebank 1 Ringerike Hadeland Dag Engen og skipresident Erik Røste.

NIF-EPI03, 03