Hopp til innhold

Marte Høie Gjefsen og Marius Høje Mæhle med NM-gull

NM-gull til Gjefsen

Marte Høie Gjefsen fra Lillehammer Skiklub kjørte inn til NM-gull i skicross på hjemmebane i Hafjell lørdag.

Komplette resultatlister på fisski.com

Resultater NM skicross
Kvinner: 1) Marte Høie Gjefsen, Lillehammer Skiklub, 2) Julie Brendengen Jenen, Ready, 3) Ebba Ruud, Stabæk IF, 4) Antonie Haugen, Ullensaker Skiklubb, 5) Anikken Gjerde Alnæs, Gerdrum IL, 6) Malin Bjørkelo Helland, Lørenskog Skiklubb.

Menn: 1) Marius Heje Mæhle, IL Heming, 2) Henrik Lunde, Bærums Skiklub, 3) Bastian Juell, Ready, 4) Trym Nygaard Løken, Bækkelagets SK, 5) Jørgen Leivestad, Lørenskog SK, 6) Magnus Bjørnnes, Kongsberg IF, 7) Kristian Kirkeby, DFI Alpin, 8) Mathis Haavi Bosshard, 9) Tarjei Ski, Stabæk IF, 10) Jonas Lexerød, Vannsjø Svinndal IL.

nif-epi04, 04