Hopp til innhold

Maren Skjøld

Maren vant E-cup!

Maren Skjøld fra Gjøvik Skiklubb har vunnet Europacupen 2015-16 sammenlagt, som første norske kvinne.

I tillegg vant Maren likeså godt det siste slalåmrennet torsdag, og dermed også slalåmcupen sammenlagt - gratulerer!

- Det er helt utrolig. Det har ikke gått opp for meg ennå, men det kommer nok torsdag når jeg får medaljen. Jeg er veldig stolt over at jeg har klart å bevare ledelsen gjennom hele sesongen. Jeg er også utrolig fornøyd med at jeg har levert gode prestasjoner også i disiplinene jeg ikke har prioritert så mye, sier Skjøld.

– Maren har stabilisert seg på et høyere nivå med gode resultater i alle disipliner, som en ekte allrounder, og hun har også kjørt seg inn i topp 30 i verdenscupen. Det er meget sterkt, sier sportssjef Claus Johan Ryste.

– Kjempemoro! Dette viser Marens potensial. Hun kan med riktig fokus nå langt i flere disipliner, sier landslagstrener Erik Skaslien.

 

  

NIF-EPI03, 03