Hopp til innhold

NC senior Lygna

Gratulerer til Lygna Skisenter for vel gjennomført Norgescup og prøve-NM, og til Marthe Bjørnsgaard for seier i U23-mesterskapet sprint!

Lygna Skisenter inviterte til Prøve-NM, Norgescup senior og U23-mesterskap på 'nye' Lygna Skisenter i helgen. Og arrangørene høstet mange godord for både anlegg, nybygg, traseer og arrangement - nå gleder vi oss til NM i 2017!

På helgens rennprogram stod sprint og 10/15 km fri teknikk.

Lørdag 5. mars - sprint  (inkl. U23-mesterskap)
Kathrine Harsem fra IL Varden vant lørdagens sprint for damer, foran tre Opplandsløpere - hhv. Barbro Kvåle, Lillehammer Skiklub, Mari Eide, Øystre Slidre IL og Marthe Bjørnsgaard, Lillehammer Skiklub.

Ettersom dette rennet også teller som U23-mesterskap, kan vi gratulerer Marthe  Bjørnsgaard med seier og mesterskapstittel! Oppland var også godt representert blant de som gikk videre fra prologen, se komplette resultater under.

I herreklassen ble det NC-seier til Pål Golberg fra Gol IL, mens Lillehammer-trioen Even Sæteren Hippe, Martin Løwstrøm Nyenget og Håvard Solås Taugbøl alle røk ut i kvartfinalene og endte til slutt på hhv. 15., 16. og 17. plass.

I U23-mesterskapet ble det hhv. 8. og 9. plass på Even og Håvard.

Kvinner senior   Kvinner U23    Kvinner U19 - 23
Menn senior       Menn U23        Menn U19 - 23

Søndag 5. mars - fri teknikk
Kathrine Harsem gikk fortest også i dag, på damenes 10 km, mens Barbro Kvåle også i dag ble best av våre på 6. plass.

I herreklassen fortsetter Martin Løwstrøm Nyenget, Lillehammer Skiklub, å gå fort, denne gang 2. plass, bak Simen Hegstad Krüger fra Lyn. Mattis Stenshagen, Follebu Skiklubb og siste års junior, gikk inn til en sterk 6. plass. 

Kvinner senior   Kvinner U23
Menn senior       Menn U23

Poengstilling NC senior/U23 sammenlagt 

___________________________

Overnatting gjennom skikretsen
... på Lygnasæter Hotel, romfordeling pr. 3. mars

Hjemmeside NC Lygna  

Program

Lørdag 5. mars

Sprint klassisk kvinner / U23 NM

Sprint klassisk menn / U23 NM

Første kvartfinale

prolog kl. 10:00

prolog starter fortløpende

kl. 11:30

Søndag 6. mars

10 km friteknikk kvinner

15 km friteknikk menn

kl. 10:00

kl. 11:00

NIF-EPI02, 02