Hopp til innhold

Vellykket jentetrening

Østre Toten Skilag inviterte torsdag 4. februar til felles jentetrening for aldersgruppen 11-14 år fra klubber på Gjøvik, Toten og Nordre Land.

Stedet var Karidalen Skisenter. De håpet på 20, det kom 41 jenter, fra i alt 8 klubber - skijenter fra Raufoss IL langrenn Nordre Land IL, Eina Sportsklubb, Vind IL. Gjøvik Skiklubb, Østre Toten Skilag, Kolbukam og Reinsvoll IF. Det meldes om god stemning og mye skiglede.

Skøyting sto på programmet, med trener Karianne Eng som ansvarlig for opplegget. Hun sendte jentene ut på en oppvarmingsrunde, der oppdraget var å fortelle litt om seg selv til to andre i gruppen. Deretter var det flagglek, slepekonkurranse, padling i motbakke og ballonglek før kvelden ble avsluttet med frukt inne.

Neste treningsøkt vil bli etter initiativ fra Raufoss IL langrenn om 2-3 uker.

Se video fra samlingen, inkl. hilsen fra Ingvild Flugstad Østberg

nif-epi04, 04