Hopp til innhold

Maren til WC i Japan

Denne uken reiste hopplandslaget representert ved Maren Lundby til Japan og verdenscuprunder i Zao og Sapporo.

Forrige konkurranse var i Nizhny Tagil i Russland i midten av desember. Nå gleder hun seg til å komme i gang igjen en måneds opphold.

 - Jeg er klar for en lang tur til Japan. Formen er bra og jeg er godt fornøyd med treningsperioden jeg har unnagjort. Jeg har hatt mange gode hoppøkter, og gleder meg til å endelig konkurrere igjen. Målet er å være med å kjempe i toppen, og fortsette i den gode steamen jeg er inne i, sier Lundby.

Som beste plassering så langt i sesongen har hun en tredje plass fra World Cup runden på Lillehammer og landslagstrener Kristian Meyer har tro på Maren i Japan.

 - Maren kan fighte i toppen hvis hun vil og vi reiser til Japan for å hoppe best mulig. Men Japan er kjent for vanskelige vindforhold, så her kan alt skje, sier Meyer.

Line Jahr er ute med meniskskade etter en trening i Midtstubakken forrige uke og reiser ikke til Japan.

 - Vi vet foreløpig ikke hvor lenge Line blir ute, det avhenger av inngrepet hun må i gjennom. Vi vil vite mer i løpet av de neste dagene, opplyser manuell terapeut/medisinsk koordinator Lars Haugvad.

Lundby er klar for World Cup og skal kjempe ekstra hardt for lagvenninnen. 

 - Det er kjedelig med Lines skade, men jeg skal ta i for både henne og meg, også satser vi på at hun er raskt tilbake, sier Lundby. 

nif-epi04, 04