Hopp til innhold

Hopp- og kombinerthelgen

Det har vært en travel helg for både små og store hopp- og kombinerthelter i helgen, fra World Cup, via Norgescup til Finale hopptreff og Kombilekene 2016.

World Cup hopp, Zakopane (Polen)
Kenneth Gangnes fra IL Kolbukameratene fortsetter å levere bra i World Cup. I helgen ble det 1. plass sammen med lagkameratene i lørdagens laghoppkonkurranse, mens det pallen glapp så vidt i søndagens renn - med en 4. plass. I sammendraget ligger han fortsatt på en strålende 3. plass!

World Cup kombinert, Chaux-Neuve, Frankrike
Etter en lang konkurransepause for kombinertløperne, var det endelig klart for nye renn i helgen. Det ble en tung helg for 'vår' mann, Mikko Kokslien fra Søre Ål IL, som til slutt endte opp med en 26. og 27. plass, etter å ha hoppet ned til 41. plass begge dager.

Konica Minolta Norgescup hopp, Sprova
Det ble seier både til Are Sumstad, Andreas Ladehaug og Leif Marius Hagemoen under helgens norgescuprenn i Sprova.

Are Sumstad fra Sør-Fron IL imponerte med god hopping i eliteklassen begge dager. På lørdag ble det en 4. plass, men på søndag kunne han ta steget helt opp på toppen av pallen. 

I klasse NC A fikk Oppland hele 4 hoppere blant de 9 beste i lørdagens renn: Anders Ladehaug, Nordre Land IL, på 2., Mats Bjerke Myhren, Søre Ål IL, på 3., Andreas Granerud Buskum, Lensbygda Sportsklubb, nr. 7 og Sverre Aas Myhr, Søre Ål IL, nr. 9.  De samme guttene leverte topp 10 i søndagens renn, denne gangen med seier til Anders Ladehaug, Andreas Granerud Buskum nr. 3, Sverre Aas Myhr nr. 6 og Mats Bjerke Myhren nr. 10. I tillegg hoppet MArtin Sommerstad fra Raufoss IL hopp ned til en 8. plass søndag - med andre 5 hoppere blant topp 10!

I klasse NC B fortsetter Leif Marius Hagemoen fra Gausdal Skilag å hoppe bra, med seier både lørdag og søndag!

Resultatliste NC Sprova lørdag 23.01.16.
Resultatliste NC Sprova søndag 24.01.16.

Finale hopptreff 2016, Breimyrbakkene i Botne
Finale Hopptreff i spesielt hopp ble gjennomført med individuelle konkurrranser lørdag 23. januar og laghopp 13-16 år søndag 24. januar.

Resultatliste 23.01.16

Oppland Skikrets stilte med to sterke lag i søndagens laghopp - og endte opp som nr. 1 og 2. Men fordi Oppland 2 var et mixlag, fikk de ikke pallplass på den offisielle resultatlista. 

På vinnerlaget hoppet Jens Gaarder, Simen Aasen Markeng, Styrk Børresønn Tøndevold og Rickard Selbekk-Hansen. 
På mixlaget hoppet Henrik Haave, Gaute Laeskogen, Henrik Prøven og Harald Røise.

Gratulerer til begge lag!

Resultatliste laghopp 24.01.16Kombilekene 2016
... ble arrangert i det nye, flotte anlegget på Tolga. Mange unge opplendinger hadde tatt turen og deltok i helgens konkurranser - og med mange gode prestasjoner!

Klikk her for alle resultatlister.

  

NIF-EPI03, 03