Hopp til innhold

Bytte av helg for Gålå!

Etter ønske fra flere hold har langrennskomiteen gitt klarsignal for flytting av avslutningshelgen for cuprenn, samt KM stafett - til helgen 9-10. april.

Den opprinnelige planen - som vedtatt på Høstmøtet 24. oktober - var å arrangere en avslutningshelg på Gålå 2-3. april, med avslutningsrenn for alle tre kretscuper på lørdag, sosialt opplegg lørdag kveld, for så å avslutte med KM stafett på søndag.

Det har kommet flere innspill om at dette kolliderer med NM del 2 på Beitostølen samme helg, samt Trollski Maraton. Etter noe diskusjon har derfor Langrennskomiteen (LK) sammen med med arrangørklubbene på Gålå, vedtatt å forskyve arrangementet til helgen etter, dvs. 9-10. april.

Opplegget vil da bli som følger:
Lørdag 9. april:  Gålårennet, avslutningsrenn alle cuper, indv. start (K)
                                    Sosialt samvær på kvelden
Søndag 10. april:KM Stafett

Vi er klar over at denne helgen kolliderer med Liatoppen Skiskytterfestival på Ål samme helg, som vi har prøvd å styre unna da vi vet at det er mange som både går langrenn og skiskyting.

Men pga. den tidlige påsken har det vært en utfordring å få en terminliste som ivaretar alle ønsker og hensyn, og vi klarer derfor ikke å unngå en eller annen rennkollisjon - og det beklager vi på det sterkeste!

Mer detaljert informasjon om helgen legges ut  begynnelsen av februar!
 

  

NIF-EPI01, 01