Hopp til innhold

Gratulerer Kjetil!

Kjetil Jansrud fra Vinstra og Peer Gynt Alpinklubb ble kåret til Årets forbilde under lørdagens Idrettsgalla på Lillehammer, vel fortjent!

Kjetil er for tiden i Adelboden og takketalen ble derfor overført via storskjerm.

- Hva er et forbilde? Jeg prøver så godt jeg kan, og ønsker å være en idrettsutøver som man kan ha et godt forhold til uansett, og ser viktigheten av et lag, sa Jansrud, som også takket mamma og pappa for en flott oppdragelse som har gjort ham til den han er idag.

- I en oppvekst der oppførsel var viktigere enn antall seire, vet jeg dette er en en utmerkelse som blir satt stor pris på av min nærmeste familie. Foreldrene mine spesielt. Samtidig er det en utmerkelse til alle trenere og lagkamerater jeg har hatt opp igjennom årene, og alle ellers på min vei som har satt meg på plass når det trengtes og gitt skryt når det var fortjent, skrev Jansrud.

I kategorien Årets forbilde var det ingen nominerte. Det er en jury som står for tildelingen i denne kategorien. 

nif-epi04, 04